lauraboom.reismee.nl

Bijkomen in Bellingen

Een drukke week achter de rug. Na neef Kevin, nu ook neef Gary en de familie ontmoet!

Nadat ik bij Kevin was geweest ben ik naar Newcastle gegaan. Heel leuk plaatsje, vooral veel strand en zwembaden die ze IN de zee maken. Het was nu een beetje te koud helaas. Officieel is 1 juni de winter hier van start gegaan. Maar ik heb heerlijk over het strand gewandeld om uit te waaien.

Zoals ik de vorige keer al liet weten had ik telefonisch contact gehad met Gary en Tamara (jongste dochter). 1 juni was het zover, de eerste ontmoeting in Bluehaven bij de Australische Boompjes. Ondanks dat ik vrijdag overdag kwam, zat het huis vol met nichtje Krystal, haar verloofde Jamie en baby Ruby en nichtje Tamara. Niet veel later kwam 'neefje' Jaryd ( 1,85 lang en 120 kilo zwaar) thuis en ook nichtje Kandece. Iedereen was helemaal perplex dat we nu oog in oog stonden met elkaa. Het is toch wel even gek familie te hebben die je nog nooit gezien hebt.

Aan het einde van de middag kwamen vaders en moeders thuis. Gary was helemaal door het dolle heen. (dit was me al ingefluisterd door Tamara, hij schijnt door de kamer gedanst te hebben) Die vrijdagmiddag en avond vooral veel bijgekletst. En de volgende dag zijn we met zn allen naar een reptielenpark geweest. Mega grote slangen, krokodillen, aligators en spinnen!!!

Na alle familiebezoekjes ben ik naar Port Macquarie gegaan. Daar was ik van zondag tot dinsdag. Weer een plek met heel veel stranden. Waar ik op dag 1 niets aan had want het regende dat het goot! Dag 2 was heerlijk, dus lekker een middagje strand gepakt met kamergenootje Tabby uit Engeland. En wat Port Macquarie nog meer te bieden heeft: het Koala Ziekenhuis. Echt hele zielige verhalen hoor je daar, van verbrandde koala's door de bush fires. Of aangevallen door een hond. Waar koala's ook last van hebben zijn SOA's, nou ja welgeteld 1, namelijk een chlamydia infectie, waar ze blind van kunnen worden. Weer een leuk weetje over koala's. Uit de hele omtrek komen ze dan in Port Macquarie terecht en kunnen ze herstellen en worden ze weer terug gebracht in het wild.

Je snapt, na 2 dagen had ik het wel weer gezien, want verder is er niks bijzonders te doen/zien. Al waren de supercoole surfers echt heel erg gaaf om te zien :) Het lijkt zo makkelijk...

Op aanraden van neef Kevin en andere reizigers zit ik nu in Bellingen. Hartstikke leuk hostel, aan de rivier, maar verder heel afgelegen. Ze zouden hier tripjes doen naar het Dorrigo National Park (regenwoud) maar ze hebben op dit moment geen gids, dus dat is dan mooi jammer. Wat kun je hier nog meer doen: kano-en. Omdat het volle maan is, doen ze ook een kano tripje 's avonds, dus dat ga ik misschien vanavond wel doen.

Morgen stap ik de bus weer in en reis ik door naar Coffs Harbour. Kevin heeft het plan om me daar op te komen zoeken, dus dat wordt weer heel gezellig. Ik kan allemaal maar hopen op goed weer, want dat wisselt nog al.

Wat staat er verder op de planning: leren surfen, dat gaat waarschijnlijk volgende week gebeuren FAR OUT! Dan naar het hippie( heel speciale wietrokende) Byron Bay, waar ik vast weer kan surfen als ik het een beetje onder de knie heb. Ik heb vorige week contact gehad met Ron de paardentrainer en die kon wel een extra paar handen gebruiken, dus dat staat ook nog op de agenda, maar daar moeten nog concrete afspraken over gemaakt worden. Genoeg te doen dus!

Hoe is het in Nederland, iedereen klaar voor het EK en aan het aftellen voor de zomervakantie?

(P.S. weer echt sorry sorry sorry, maar hier is geen usb aansluiting of memorycard gleufje, dus geen foto's, hopelijk in Coffs Harbour wel, dat is een wat grotere plaats)

H&m

ha nichtje leuk dat je Kevin en Gary heb gezien. Als je Kevin nog ziet doe hem de groeten!
Bij ons lijkt het ook weer winter vanmorgen,maar gisteren was het erg lekker.
Geniet maar lekker en we denken aan je!
We kijken uit naar de fotos.
Nog gefeliciteerd met je broer.

Karen

Lau! Grappig om al die familie te zien;-) hoop dat het surfen goed gaat! Zeker klaar voor het EK haha, je had vast niet anders verwacht.;) veel plezier verder! Xx

Else

Hee Lau,
Leuk om weer wat van je te horen!
Wij hadden in Byron Bay alleen maar regen, dus zijn daar lekker uitgebreid uit eten geweest. Bij Mokha als ik me niet vergis. Lawson Street. Dat is wel een aanrader, Dus als je nog wat centjes hebt...
Succes met 't surfen en geen benen breken he!
xx

Thirza

Heey meis,

Wat leuk om weer een verhaal te lezen!! Echt supergaaf dat je surflessen gaat nemen! Daar wil ik natuurlijk wel foto´s van zien he?! Geniet er maar lekker van.

els

Hoi Laura,

Wat klinkt dat allemaal te gek zeg, surfen, pas je op voor de haaien. Doe Kevin maar de groeten van alle van der Pasjes als je hem weer spreekt. Ga lekker genieten van het surfen en de paarden en maak maar hele mooie foto's.

xus

Emiel

Gave verhalen en foto's. Je kunt echt zien dat je er volle bak van aan het genieten bent. Gelukkig is het in nederland ook zo'n prachtig weer (NOT).

Danique

Ziet er allemaal goed uit! En wat leuk dat je daar fam hebt zitten! enjoy xx

Free

Heeedepee! kan alleen maar zeggen; gaaaaaaf! ga zo door, met surfen, vakantie'en, koalas (met of zonder soa) bespieden, uitwapperen en genieten =). Zal voor je duimen dat t wat wordt bij Cowboy Ron! xxx uit Canada :)